Koneenosat teollisuuden alihankintana – Pirkanmaalta koko Suomeen

Yhteystiedot

Tampereen Vesileikkaus Oy leikkaa suuret ja pienet erät, yksittäiskappaleet sekä erikoisemmatkin työt varmasti ja laadukkaasti. Tarvittaessa pystymme vastaamaan myös äkillisiin tarpeisiin ja omasta varastostamme löytyy yleisimmin tarvittavat materiaalit.

 

Pitkäaikainen henkilöstömme tuntee työstötavat, materiaalit sekä osaa huomioida olennaiset asiat kappaleen valmistuksessa, joten meiltä saat palvelua kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Kaikki yhteystietomme

Yksittäiskappaleet ja erikoisemmatkin työt

Toimitamme paljon leikkeitä esimerkiksi koneenrakennukseen, varaosiksi sekä tuotekehitys- ja prototyyppiprojekteihin, joissa sarjakoot ovat pieniä, kappaleet erikoisia ja aikataulu usein kireä. Jos jostakin syystä oma konekantamme ei taivu tarvittavan kappaleen valmistukseen, usein tiedämme, kenen yhteistyökumppanimme toimesta työ onnistuu.

 

Saat meiltä:

  • Erikoismateriaalit

  • Koneenosat

  • Pienet ja suuret erät

  • Tiivisteet

  • Varaosat.

Tutustu laitekantaamme

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella. Etsitpä sitten nopeaa toimittajaa kiireelliselle varaosalle, tai luotettavaa ja joustavaa kumppania pitkäaikaiseen yhteistyöhön, meiltä löytyy ratkaisut.

 

Olemme käytettävissäsi Pirkanmaan lisäksi koko Suomen alueella. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse ja tai halutessasi täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen!