Suunnittelu- ja tuotekehityspalvelut Tampereelta – Kohologot, kyltit, kilvet ja paljon muuta

Yhteystiedot

Tampereen Vesileikkaus Oy on leikattavien  tuotteiden valmistukseen erikoistunut yritysTampereelta. Meidän kanssa toimiessasi saat käyttöösi vuosikymmenten kokemukseen erilaisten kappaleiden valmistuksessa, materiaalivalinnoissa sekä kustannustehokkaissa työstötavoissa.

 

Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme usein kehittää olemassa olevankin tuotteen tai kappaleen valmistettavuutta sekä kustannustehokkuutta, kun optimoimme tai modernisoimme tuotteen rakennetta, työstömenetelmiä tai materiaaleja vastaamaan todellisia tarpeita.

Kaikki yhteystietomme

Asiakaslähtöistä ongelmanratkaisua vuosikymmenten kokemuksella

Voi myös olla, että tarkkaa mallia tai piirustusta soveltuvasta tuotteesta tai toteutustavasta ei vielä ole. Tällöinkin pystymme toimimaan asiakkaan tukena, auttamaan kappaleiden tai kokonaisuuden suunnittelussa ja olemaan mukana aina suunnittelu- ja protoiluvaiheesta tuotantosarjoihin saakka.

 

Tyypillinen esimerkki tällaisesta on esimerkiksi julkinen taide-elementti, josta muoto ja konsepti ovat jo olemassa, mutta käytännön toteutus sekä materiaalit suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.  Toimitamme myös kestävät säilytys- ja kuljetusratkaisut työkaluille ja instrumenteille, jossa suunnittelemme ja valmistamme asiakkaan tarpeita vastaavan, laadukkaan ja käytännöllisen ratkaisun avaimet käteen periaatteella.

 

Pystymme tarjoamaan hyvin laaja-alaista osaamista kattavan verkostomme sekä talon sisältä löytyvän erikoisosaamisemme ansiosta. Olemme olleet mukana toteuttamassa monenlaisia hankkeita niin yritysten, viranomaisten, puolustusvoimien kuin yksityistenkin henkilöiden tarpeisiin.

Katso kuvat töistämme

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin

Hyvän tuotteen tuotanto alkaa aina huolellisesta suunnittelusta. Kun mahdolliset tuotannolliset haasteet sekä tuotteen  eri yksityiskohdat huomioidaan jo suunnittelu tai prototyyppivaiheessa, saadaan lopputuotteesta tehtyä alun alkaenkin toimiva sekä kustannustehokas.

 

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, ja projektisi voi alkaa. Me palvelemme asiakkaitamme Tampereelta käsin koko Suomen alueella. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottosivulta  löytyvän lomakkeen. Me palaamme asiaan mahdollisimman pian!