Tampereen Vesileikkaus Oy Pirkanmaalta toteuttaa levy- ja kappalemateriaalien vesileikkaukset kokemuksella

Yhteystiedot

Tampereen Vesileikkaus Oy Sijaitsee Tampereella ja palvelee koko Suomen alueella. Palveluitamme hyödyntävät erilaiset teollisuuden sekä rakennusalan yritykset, mainos- ja messutuottajat sekä lukuisat muut eri alojen toimijat. 

 

Meidät tunnetaan laadusta ja ammattitaidostamme, joustavasta toimintatavastamme sekä nopeista toimitusajoistamme. Ota yhteyttä ja kerro meille tarkemmin yrityksesi tarpeista. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai vaihtoehtoisesti voit täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Vesileikkaus moniin eri tarpeisiin

Vedellä leikkaaminen on monissa tapauksissa kustannustehokkaampi, kuten myös kestävämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto moniin perinteisiin levytavaran leikkausmenetelmiin verrattuna, sillä hiilidioksidia tai muita kaasuja ei vapaudu ilmaan. Vesileikkauksella saadaan luotua siisti ja tarkka leikkauspinta, joka vähentää jälkikäsittelyn tarvetta. Menetelmä ei aiheuta kappaleille lämpövaikutusta, jolloin materiaalien ulkonäkö ja mekaaniset ominaisuudet säilyvät muuttumattomina. Leikkauspinta ei myöskään oksidoidu, joten erillistä käsittelyä ennen hitsauksia ei tarvita.

Täyden palvelun talo

Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla jo 30 vuoden ajan sekä rakentaneet erittäin kattavan kumppani- ja yhteistyöverkoston Pirkanmaalla. Vesileikkauksen lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme suuren valikoiman jälkityöstö- sekä pintakäsittelypalveluita sekä monenlaista erikoisosaamista.

 

Toimintamme perustuu ennenkaikkea laatuun ja asiakkaan tarpeiden huomiointiin. Kokemuksemme ansiosta meiltä löytyy toimivat ratkaisut monenlaisiin tarpeisiin.

 

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!