Palvelumme mainos- ja messutuotantoon – Tampereelta Helsinkiin tai minne vain Suomeen

Yhteystiedot

Tampereen Vesileikkaus Oy toimittaa paljon töitä  mainos- ja messutuotannon sekä lavastetuotannon tarpeisiin. Ala on tuttu, joten meiltä saat toimiviksi todettuja, helposti asennettavia ratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen.

 

Meiltä saat asennusvalmiina julkisivutekstit, logot, kyltit sekä monenlaiset rakennelmat sisä- ja ulkotiloihin. Alaamme ovat myös erilaiset suuret ja pienet lattiakuvioinnit niin keraami- kuin vinyylilaatoista tai matoista toteutettuina.
 

Ota yhteyttä ja kerro meille tarkemmin mitä tarvitset. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä Yhteystiedot-sivultamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystietomme

Monipuoliset ja näyttävät ratkaisut

Malliesimerkki yrityksemme tekemästä toimituksesta ovat valmiit julkisivukirjaimet joko teräksestä tai alumiinista leikattuina, piilotapitettuina, polttomaalattuina ja asennusvalmiina. Toimitamme kirjaimet joko valmiiksi kiskoihin kiinnitettyinä  tai irrallaan seinään asennettaviksi, toimivien asennussabluunoiden kanssa.

Myös erilaiset metallia ja muovimateriaaleja yhdistelevät toteutukset, akustoivat materiaalit, vaahtomateriaalit sekä puu ja vaneri mahdollistavat monenlaisia ratkaisuja moniin eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä

Mikäli et ole täysin varma, minkälaista tuotetta yrityksesi tai tapahtumasi tarvitsee tai mistä materiaalista kappale tulisi mahdollisesti valmistaa, voit hyödyntää meidän ammattitaitoamme. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopivat tuotteet. Olemme tavoitettavissasi sähköpostitse sekä puhelimitse tai vaihtoehtoisesti voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen  ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Suunnittelu- ja tuotekehityspalvelumme